Pretnje Borisu Tadiću na Fejsbuku

0

BEOGRAD, 27. aprila 2010. (Beta) – Portparolka Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je u utorak da se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila grupa "Tadiću, džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata snajper te čeka" i pozvala nadležne organe da reaguju na pretnje.

BEOGRAD, 27. aprila 2010. (Beta) – Portparolka Demokratske stranke (DS) Jelena Trivan izjavila je u utorak da se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila grupa “Tadiću, džaba ti blindirana mečka, kad otvoriš vrata snajper te čeka” i pozvala nadležne organe da reaguju na pretnje.

“Očekujemo da reakcija državnih organa bude najžešća i najoštrija i smatramo da treba da reaguju sve nadležne institucije od bezbednosnih do pravosudnih”, kazala je Trivanova novinarima u Skupštini Srbije. Ona je dodala da očekuje vrlo oštru reakciju i političkih partija i medija.

Kako je navela, postoji ozbiljna zamena teza u javnosti – krivaca i žrtava. “Danas se svi, čak i oni koji ugrožavaju tuđu bezbednost, pozivaju na ugroženu svoju bezbednost, a jasno je ko je danas u Srbiji ugrožen i zbog čega”, kazala je Trivan. Ona je ocenila da su pretnje upućene zbog oštre borbe koju predsednik Srbije Boris Tadić, Vlada Srbije i vladajuća većina vode protiv organizovanog kriminala.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.