Spring To Life: Danas ispred UŠĆA razgovor sa kristaloterapeutom i astrologom, dečija radionica i osnove trbušnog plesa

Od 17h najmlađi su uživali u radionici "Kreativnog centra".

U isto vreme u Oazi za dame by Eucerin, sa dama je razgovarala Sanja Momčilović, po struci Magistar farmacije i sertifikovani ThetaHealing® praktičar i praktično im pokazala kako funkcioniše ova metoda.

Festival "Spring to Life" ispred Ušća za vas danas organizuje specijalnu radionicu astrologije, fiziognomike (određivanja karaktera na osnovu crta lica), kristaloterapije i hipnoterapije. Sa vama i nama u Eucerin Oazi za dame danas će biti Suzana Apostolov, renomirani kristaloterapeut, astrolog i fiziognomičar koja će vam deliti besplatne savete iz ovih aktuelnih oblasti. Informišite se i zabavite danas od 17h ispred Ušća!

Takodje od 17h povedite svoje najmlađe ispred UŠĆA jer će dečiju radionicu organizovati "Baš dobra priča", a u pitanju je specijalno dizajnirana igračka koja odvaja decu od mobilnih telefona i tableta.

Od 18h na bini ćete imati priliku da vidite osnove trbušnog plesa i njegovu praktičnu primenu, a sve to će vam pokazati Marija Milutinović i Ana Ćurčić.

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Pogledajte još