KAJE SE SAMO KAD SE PREJEDE! Nataša Aksentijević: Ne žalim za "DNK"

O tome svedoči i njena stranica na Fejsbuku, koja broji skoro 120.000 fanova, i video-klipovi s duhovitim opaskama koji su postali najgledaniji na Jutjubu. I taman kad smo se navikli na zaraznu dozu smeha sredom uveče na TV Pink, Aksentijevićeva je odlučila da promeni "televizijski dres". Prešla je na Prvu i obrela se u novom rijaliti serijalu "Ko ti pravi svadbu?".

- Zadovoljni smo kako je prošla prva sezona. Čekali smo proleće, da dođe lepo vreme kako bismo počeli sa snimanjem druge. Ipak, terenski je to posao - kaže Nataša.

Publika je navikla da budete u prvom planu, zbog vaše harizme i humora. Čini se da to niste uspeli u "Ko ti pravi svadbu?". Da li će nam drugi ciklus doneti male više Nataše?

- Lepo to zvuči, ako je tačno. Nadam se da će u nastavku biti ispunjene želje publike. Mada, format "Ko ti pravi svadbu?" nismo mi u potpunosti kreirali. Snimamo po licenci čija pravila moramo da poštujemo, tako da nemam mnogo izbora. Radila sam najbolje što sam mogla u datim okolnostima. Verujem da su učesnici i sama tema zanimljivi, i da su gledaoci imali dovoljnu količinu zabave.

Mnogi još ne mogu da prežale vaš odlazak iz "DNK", koji vam je doneo popularnost. Da li ste se vi pokajali?

- Nisam. Radila sam taj posao najbolje što sam umela. Tako radim i ovaj. Odluke ne donosim preko noći. Kajanje je rezervisano za postupke van posla. Možda za pojedenu celu čokoladnu tortu u jednom danu.

Izrazili ste želju da vodite kulinarski šou. Da li je u međuvremenu bilo ponuda?

- Jeste, na moje veliko zadovoljstvo. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti nešto tako realizovati.

Izvor: Novosti
Foto: TV Prva/Promo

Pogledajte još