KAJE SE SAMO KAD SE PREJEDE! Nataša Aksentijević: Ne žalim za “DNK”

Foto: TV Prva/Promo
0

Za samo tri sezone, koliko je vodila dokumentarni rijaliti “DNK”, glumica Nataša Aksentijević postala je prava TV zvezda.

O tome svedoči i njena stranica na Fejsbuku, koja broji skoro 120.000 fanova, i video-klipovi s duhovitim opaskama koji su postali najgledaniji na Jutjubu. I taman kad smo se navikli na zaraznu dozu smeha sredom uveče na TV Pink, Aksentijevićeva je odlučila da promeni “televizijski dres”. Prešla je na Prvu i obrela se u novom rijaliti serijalu “Ko ti pravi svadbu?”.

Zadovoljni smo kako je prošla prva sezona. Čekali smo proleće, da dođe lepo vreme kako bismo počeli sa snimanjem druge. Ipak, terenski je to posao – kaže Nataša.

Publika je navikla da budete u prvom planu, zbog vaše harizme i humora. Čini se da to niste uspeli u “Ko ti pravi svadbu?”. Da li će nam drugi ciklus doneti male više Nataše?

– Lepo to zvuči, ako je tačno. Nadam se da će u nastavku biti ispunjene želje publike. Mada, format “Ko ti pravi svadbu?” nismo mi u potpunosti kreirali. Snimamo po licenci čija pravila moramo da poštujemo, tako da nemam mnogo izbora. Radila sam najbolje što sam mogla u datim okolnostima. Verujem da su učesnici i sama tema zanimljivi, i da su gledaoci imali dovoljnu količinu zabave.

Mnogi još ne mogu da prežale vaš odlazak iz “DNK”, koji vam je doneo popularnost. Da li ste se vi pokajali?

– Nisam. Radila sam taj posao najbolje što sam umela. Tako radim i ovaj. Odluke ne donosim preko noći. Kajanje je rezervisano za postupke van posla. Možda za pojedenu celu čokoladnu tortu u jednom danu.

Izrazili ste želju da vodite kulinarski šou. Da li je u međuvremenu bilo ponuda?

– Jeste, na moje veliko zadovoljstvo. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti nešto tako realizovati.

Izvor: Novosti
Foto: TV Prva/Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.