CBS International u drugoj deceniji poslovanja: Cushman & Wakefield ulazi na tržište Srbije

CBS International ulazi u drugu deceniju uspešnog poslovanja kao već sedam godina vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, pružajući zaokružen spektar usluga počev od posredovanja i zastupanja klijenata i investitora, sve do konsultantskih usluga, kao što su: procene vrednosti i investiciono savetovanje, upravljanje projektima, održavanje nepokretnosti, tržišna istraživanja i marketing.

Dragan Radulović, Regionalni Direktor Cushman & Wakefield CBS International, je izjavio:

- Nakon decenije uspešnog poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori kao apsolutni tržišni lider, izuzetno smo zadovoljni novim partnerstvom sa kompanijom Cushman & Wakefield kojim će se dalje unaprediti standardi kvaliteta usluga koje isporučujemo našim klijentima. Lokalna ekspertiza najbrojnijeg tima na tržištu, udružena sa internacionalnim iskustvom globalnog lidera, predstavlja izvanrednu platformu za regionalno širenje uz primenu najbolje prakse na novim tržištima.

Jonathan Hallett, Direktor za Centralnoistočnu Evropu, je izjavio:

- Naše partnerstvo sa kompanijom CBS International, kao potvrđenim tržišnim liderom, da facto učvršćuje našu poziciju u Centralnoistočnoj Evropi. Zajedno sa otvaranjem tržišta u Rumuniji, Bugarskoj i Makedoniji u proteklih godinu dana, pokazujemo izuzetnu posvećenost pružanju usluga uz dalji rast u regionu Centralnoistočne Evrope.

Colin Wilson, Direktor za Evropu, Aziju i Afriku, Cushman & Wakefield, je izjavio:

- Naša dugoročna i jaka partnerstva sa zemljama članicama naše grupacije širom zemalja Evrope, Azije i Afrike proširuju dostupnost naših usluga na tržištima na kojima Cushman & Wakefield nema direktno prisustvo. Na ovaj način i naši lokalni i globalni klijenti paralelno uživaju prednosti usluga globalne mreže i preimućstva lokalne ekspertize.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.