KAKO STOJE STVARI ZA VOLANOM? Horoskop otkriva najgore vozače

Vožnja je jako važan deo modernog načina života jer tako možemo uštedeti mnogo vremena koje provodimo u gradskom prevozu i presedanjem s linije na liniju.

Ali, ponekad nam se čini da ono najgore što imamo u sebi može izaći iz nas dok smo za volanom u "špicu". Kao pešak sigurno nećete vikati na nekoga ako vas pretekne na pešačkom prelazu, dok za volanom stvari stoje drugačije.

Ovi horoskopski znaci su najgori za volanom.

OVAN

“Bijes na putu” je njihovo ime u saobraćaju. Planeta koja vlada ovim znakom je Mars, bog rata. Kako su impulsivni i tvrdoglavi, oni bi bili najbolji vozači trka automobila. Moraju mnogo da se potrude kako bi zadržali kontrolu i biti svesni da su krenuli samo u nabavku, a ne u misiju od koje zavisi sudbina.

STRELAC

On će možda gledati put, druge vozače. Možda će biti očarani malim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće baš uvek stići da primete saobraćajni znak, ali će uvek videti neki novi kafić pored puta.

BIK

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglava priroda može ih transformisati u prave takmičare na ulici. Oni jako čuvaju svoju imovinu i poziciju, pa će teško podneti kada se neko uključi ispred njih na putu. Kako vole svoj automobil, neće rizikovati sudar, ali će o tome pričati ceo dan.

RIBE

Kako su veoma emotivne one će primećivati i male sitnice na putu i to će ih emotivno uzbuđivati. Neće one zbog toga skretati pogled s puta, ali biće uznemirene. Neće se nikada izdrati na druge vozače, ali je teško kroz suze videti neki znak pored puta.

VODOLIJA

Iznad svega, vodolije su inovativne i individualne ličnosti. Kreiraju same svoja pravila i poštuju tuđe zakone dok god ne ugrožavaju njihove planove. Ako ih niko ne vidi, Vodolije ne vide ništa loše u tome da krenu u suprotnom smeru u jednosmernoj ulici ili prođu na crveno na semaforu.

Izvor: Azra.ba
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.