Saliven: Zola možda odlazi na kraju sezone

BEOGRAD, 28. aprila 2010. (Beta) - Suvlasnik engleskog fudbalskog premijerligaša Vest Hema Dejvid Saliven rekao je da je trener Đanfranko Zola nagovestio da bi na kraju sezone mogao da podnese ostavku, ali da uprava kluba još nije donela odluku o eventualnoj promeni šesfa stručnog štaba.

Vest Hem ove sezone ne postiže očekivanje rezultate, ekipa je doživela 18 poraza u prvenstvu i dugo je bila u zoni ispadanja. "Čekićari" sada imaju šest bodova više od Hal sitija koji je na 18. mestu.

"Nagovestio je da bi mogao da podnese ostavku na kraju sezone, ali mislim da može da se predomisli. U izjavama medijima nije rekao da će ostati u klubu po završetku prvenstva. Uprava još nije donela nikakvu odluku o promeni trenera", rekao je Saliven za Dejli telegraf.

On je rekao da će uprava kluba na leto razmotriti sve ponude za igrače, osim za fudbalera sredine terena Skota Parkera.

"Zola je rekao da ne želi da učestvuje u selekciji igrača. Siguran sam da bi prihvatio odlazak nekog prvotimca ako u klub dovedemo kvalitetnijeg", ocenio je Saliven.

"Za sada nismo dobili nijednu ponudu, ove godine nismo igrali dovoljno dobro, pa će neki igrači otići, a neki ostati. Donećemo odluke koje će finansijski biti korisne po klub", dodao je Saliven.

Pogledajte još