ISPUNILA OBEĆANJE: Anabela kupila Luni stan

Pevačica je svoje obećanje i ispunila, a nakon što je pazarila skupocenu nekretninu za svoju mezimicu, posvetila se opremanju ljubavnog gnezda.

Naime, Anabela svakodnevno obilazi tržne centre i prodavnice nameštaja, a u svemu tome joj najveću podršku pruža suprug Andrej Atijas.

- Budući da se finale "Zadruge" bliži, Anabela je već pre nekoliko dana krenula u potragu za nameštajem kako bi opremila stan koji je kupila svojoj mezimici. Ona najbolje poznaje Lunin ukus, tako da će stan obilovati pretežno svetlim bojama, zbog čega je sigurna da će se Luni dopasti. Za sada je opremljena dnevna soba, a Andrej je oduševljen Anabelinim izborom. Atijasova sa nestrpljenjem čeka da pokaže Luni na čemu je radila dok je ona bila u rijalitiju - kaže izvor i dodaje da će ipak detalji najviše obradovati modnu blogerku.

- Mnogo toga se promenilo za nekoliko meseci i niko nije ni slutio, niti je mogao da zna da će se Luni desiti ljubav u rijalitiju. Zbog toga su je mnogi osuđivali, a Anabela se već mesecima bori sa pritiskom javnosti, ali ponosno. Ona je svesna da ni Luna nije baš najboljeg raspoloženja u rijalitiju. Odlučila je da ceo stan opremi u mladalačkom fazonu, nekim urbanim detaljima i motivacionim porukama, koje će krasiti gotovo svaki kutak - kaže naš izvor i dodaje:

- Reč je o pozitivnim porukama i citatima koje utiču na raspoloženje čoveka, koji će Lunu oraspoložiti. Osim toga, Anabela pažljivo bira i ostale detalje, kao što su ramovi za slike, vaze, lampe, posuđe, a ceo prostor biće opremljen šarenolikim veštačkim cvećem. Nakon dosta negativnih komentara sa kojim se Luna suočila u rijalitiju, nema sumnje da će je sve ovo usrećiti, iako je zaboravila šta je sve čeka u spoljnom svetu - kaže izvor.

Pevačica je odabrala Novi Beograd kao mesto stanovanja, jer Luna taj kraj obožava, a stan se prostire na nešto više od pedeset kvadratnih metara. Kada je Anabela saopštila modnoj blogerki u toku video-poziva da traži stan za Slobu i nju, Luna nije skidala osmeh sa lica. Nakon što je lepe vesti podelila sa svojim dečkom Slobodanom Radanovićem, pevač se nekoliko puta javno zahvalio Anabeli.

- Želim da se zahvalim Anabeli za sve što radi za nas! Ona nije morala da traži stan i tako nam pomogne, pored svih svojih obaveza. Olakšaće nam početak zajedničkog života i zaista ne znam šta bih rekao za svu podršku koju imamo od nje - izjavio je pevač nedavno.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još