REZULTATI ZA SAMO TRI DANA: Brza dijeta supermodela

Foto: Ilustracija/Pixabay.com
0

I supermodeli ponekad imaju problema sa kilogramima, zbog čega su pronašle brze i efektne načine da skinu višak. Ovo je jedna od najpopularnijih dijeta među njima, koja već za tri dana daje rezultate.

Iako su prirodno vitke i imaju skladnu građu, i manekenke moraju da izbegavaju slatkiše i masnu hranu. Kada dodaju kilograme, one se trude da u svoju ishranu uvedu namirnice koje izbacuju toksine, odnosn vrše detoks, kao i niskokalorične namirnice, poput voća i povrće.

Najvažnija namirnica u njihovoj dijeti, koja brzo topi masne naslage jeste kupus, a potom cvekla i šargarepa. Osim što se mogu jesti barene, ovo povrće je odlično konzumirati u sirovom obliku i to kao vitaminska salata.

Druga stvar na koju modeli obraćaju posebnu pažnju su obroci sa veoma malim sadržejm soli, a trude se da svoje jelo začine limunom, maslinovim uljem, biberom, peršunom.

Osim čvrste hrane, supermodeli znaju koliko je bitna hidratacija zbog čega se trude svakog dana da piju dosta tečnosti. Osim zelenog čaja, redovno konzumiraju ceđene sokove.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.