Doručak s poznatima

Iako je bilo podne, prelepa bašta kafića "Crveni Petao" bila je puna - što novinara, što poznatih ličnosti iz sveta muzike, glume, fotografije...

Domaćin "zdravog doručka" bio je glumac Sergej Trifunović, koji je raspoloženo dočekivao goste i pevušio narodnjake, i kako je sam rekao "pokušavao da nas zabavi na ovaj bizaran način". A onda je počelo takmičenje u pravljenu sendviča. Takmičarske discipline bile su: pravljenje najmanjeg sendviča, najvećeg i najkreativnijeg. Dve ekipe i takmičari glumac Aleksandar Srećković Kubura, voditeljka Branka Nevestić i modni fotograf Nenad Marjanović, protiv glumaca Srđana Timarova i Ive Štrljić i šminkerke Jelene Maćić.

Kubura se nije baš najbolje snalazio s tupim nožem, Branku je Sergej opominjao da ne stavlja prste u margarin, a Jelena je bila najveštija u pravljenju mini sendviča-kanapea.

Na doručku smo sreli i Biljanu Obradović, Bebi Dol, dr Feelgooda, Vesnu da Vinča,...

Jelena Maćić nam je rekla da ona ujutro prvo popije kafu, a oko podne doručkuje. I to obavezno jako hranu. Posle podne uglavnom jede lagane salate i voće. Svoj način ishrane otkrila nam je i pevačica Bebi Dol. Ona jutro počinje s poslužavnikom! Na njemu se obavezno nalazi turska kafa, slatko i voda, i na kraju voćni jogurt sa muslijem. I tek tada kreće u nove radne pobede.

Dr Feelgood, poznati fitnes trener i nutricionista, savetovao je izbegavanje četiri "bele smrti" - soli, belog šećera, belog brašna i masti. A da se uvek pridržava zdravog načina života pokazao je svojim tanjirom na kome je najviše bilo voća.

Žiri se na kraju jednoglasno složio, svi su pobednici!

Aleksandra Galić

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.