Sve je spremno za Serbia open

0

BEOGRAD, 28. aprila 2010. (Beta) – Direktor teniskog turnira "Serbia open" Goran Đoković izjavio je da je sve spremno za početak turnira u Beogradu, na terenima "Milan Gale Muškatirović".

BEOGRAD, 28. aprila 2010. (Beta) – Direktor teniskog turnira “Serbia open” Goran Đoković izjavio je da je sve spremno za početak turnira u Beogradu, na terenima “Milan Gale Muškatirović”.

“Poslednje ‘glancanje’ je toku. Sada treba da postavimo zastave. Na samom terenu će pisati ‘Beograd’ i Serbia open’, jer smo to propustili da stavimo prošle godine tako da će se u toku snimanja meča videti o kojem turniru se radi“, rekao je Đoković.

On je dodao da je danas stigao konačan spisak igrača za kvalifikacije i za glavni turnir.

“Učesnici glavnog turnira sa ‘vajld kartama’ biće Filip Krajinović, Marko Đoković i Tomi Robredo. U kvalifkacijama smo dodelili tri ‘vajld karte’ našim teniserima”, rekao je Đoković.

Prema njegovim rečima, Nenad Zimonjić će se prijaviti za dubl, ali tek kada počne turnir.

“Do sada je prijavljeno 10 parova za dubl, četiri će se prijaviti za vreme turnira i dodelićemo dve ‘vajld karte'”, rekao je Đoković.

Direktor turnira istakao je da su supervizori ATP turnira obišli terene i da sutra opet dolaze.

“Prezadovoljni su onim što su do sada videli. Nadam se da će tako ostati do kraja. Izgleda da će vreme biti lepo. Imamo kompletnu sliku šta će se događati. Sada je malo užurbano pre početka, ali potpuno smo spremni”, rekao je Đoković.

Žreb će se održati u petak u Skupštini grada, a očekuje se da će turnir otvoriti gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Turnir će se igrati od 1. do 9. maja na terenima “Milan Gale Muškatirović” u Beogradu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.