LUNA GORKO PLAKALA ZBOG ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Kao kera me je zgazila, kao mrava me je uništila! (VIDEO)

Pretodne noći odjednom su u Zadruzi izbila tri ozbiljna okršaja, i to tokom pitanja gledalaca čemu se skoro niko nije nadao!

Jedan od obračuna bio je između Lune Đogani i Jovane Tomić Matore, nakon pitanja zašto pričaju da su dobre prijateljice, a u rijalitiju ne razgovaraju, i Jovana se čak više druži sa Kijom Kockar nego sa Lunom. Jovana je to potvrdila, a nakon Pitanja gledalaca Luna je otišla u sobu kako bi razgovarala sa Matorom i sa Sanjom.

One su Luni rekle kako je Kija tu više za njih nego ona, a nakon razgovora Luna je počela da plače u izolaciji i da se žali Slobi i Milanu. U jednom trenutku, ponovo je pokrenula priču o nekad najboljoj drugarici Anastasiji Ražnatović, a iako je Sloba pokušao da je obuzda da ne priča o njoj, Luna je rekla da je pusti da govori.

- Imam problem da jednostavno verujem ljudima, je l' razumeš to?! Imam problem, i napolju! Osoba koja bi dala život za mene, koja je bila tu za mene u svakom trenutku, sestra moja, na njoj sam se uvek najviše izd*kavala i bila ološ! To je moja Vanja, uvek. To sam ovde shvatila, da sam bila je*eni ološ prema njoj svaki put kad nije zaslužila! To me je jedna osoba sje*ala, ti znaš koja me je sje*ala! Jedna devojka... - počela je Luna.

- Zbog nje sam postala takva, zato što me je ona sje*ala! Što sam joj trinaest godina bila najveći prijatelj i podrška i sestra u svakom trenutku, ona me je zaj*bala zbog muškarca je*enog koji više nije u njenom životu! Kao kera me je zgazila, kao mrava me je uništila! - pričala je Luna misleći na Kostadina Terzića.

Slušaj me, prestani da pričaš o tome! - rekao joj je Sloba.

Hoću da pričam o čemu god ja poželim, lakše mi je da pričam! - rekla mu je Luna.

Ja kad ti pričam ja ti govorim za tvoje dobro - rekao joj je Sloba.

Zna se sve o nama, ne želim da krijem ništa - rekla je Luna.

Nemaš ti šta da kriješ, nego da ne daješ na značaju! - reko joj je Sloba.

Pa neka, eto. Ako je to neki značaj, i treba. Bila mi je bitna!

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod od 22:56 minuta:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još