KO JE TATA MALE STORMI?: Kajli Džener morala da uradi DNK test, stigli rezultati

0

Kajli Džener godinama je bila u burnoj vezi sa reperom Tajgom. Ubrzo nakon raskida, Kajli je Tajgu zamenila Trevisom Skotom.

Samo što je započela vezu sa Travisom počelo je da se šuška da je Kajli trudna. Ona je sve vreme ćutala, a tek nakon porođaja priznala je da su šuškanja istinita. Kajli Džener je 1. februara rodila ćerku Stormi, a tada su krenule i muke.

Naime, Kajli je ostala trudna u aprilu ili maju. Tako da postoji mogućnost da su Tajga ili Trevis očevi malene Stormi. Zato nije čudo da se dugo šuškalo ko je otac njenog deteta – bivši ili sadašnji. A te glasine potpirivao je i sam Tajga, koji je nekoliko puta na Tviteru pisao i u javnosti pričao da bi Kajlino dete moglo biti njegovo.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zbog svega toga, Kajli je pristala na DNK test, kako bi jednom za svagda prekinula šuškanja. Svima je laknulo kada su saznali rezultate testa – otac je Kajlin trenutni dečko Travis.

– Nikada nisam insinuirao da imam veze sa nečijim detetom ili porodicom i nikada neću to raditi. Molim vas, prestanite da širite lažne priče i napadate nečije porodice. Nemam nikakve veze sa tim. Ljudi bi trebalo da mogu da žive u miru – napisao je Tajga na društvenim mrežama, iako se nekadašnji par dogovorio da o tome više nikada ne pričaju, prenosi “Metro”.

Izvor: ALo
Foto: Instagram/kyliejenner

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.