PRAZNIČNA EUFORIJA: Katarina Grujić obožava da bude sa porodicom za Uskrs a iznenadićete se koliko je jaja ofarbala!

Praznike, kako kaže, koristi da bude sa najbližima, a u prethodnih nekoliko godina odlučila je da nikako ne radi na važne datume.

- Uskrs je jedan od mojih omiljenih praznika i kao mala sam mu se najviše radovala. Postoji neki prelepi osećaj svaki put kada se radi o najvećim hrišćanskim praznicima. Ranije sam svoje poslovne obaveze stavljala ispred svega, ali više nije tako. To je vreme koje treba iskoristiti da budete sa porodicom i da pokažete voljenima da su vam važniji od svega - ističe Grujićeva, kojoj je, kako kaže, omiljena aktivnost za Uskrs kucanje jajima sa sestrićem.

- Za ovaj dan volimo da se okupimo svi i da se takmičimo čije je jaje jače. Najvatreniji u tome je moj sestrić, koji se bezgranično raduje kada me pobedi. Naučili smo ga konačno da se ne ljuti kada ne odnese pobedu. Dečje radovanje zbog praznika je nešto nedoljivo i preslatko je gledati ga. Bezgranično uživam u tim momentima - kaže Kaća, koja je i ove godine pomogla mami u farbanju jaja i za trepezom.

- Odmalena sam učestvovala u spremanju svega što je potrebno za praznike. Tako je bilo i sada, i iskreno sam uživala u tom poslu. Farbanje i crtanje su mi nešto omiljeno i smatram da čovek treba da učestvuje u tim stvarima, zaboravi obaveze i sve drugo i na trenutak uživa u svemu kao dete. Budući da nas ima mnogo, morali smo da pripremimo oko 200 jaja, što nije mali posao. Zanimali smo se time ceo dan - otkrila je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.