DANAS NAM JE DIVAN DAN: Nina Radulović proslavila sedmi rođendan svog sina!

Prepoznatljivo lice Tv Pink voli da sa pratiocima na društvenim mrežama deli posebne trenutke iz svog života, naročito one koje provodi u društvu svog sedmogodišnjeg sina, Lava.

Lepa voditeljka danas je proslavila sedmi rođendan svog sina, a delić atmosfere prikazan u nekoliko fotografija objavila je na svom Instagram profilu.

-Ja nikad mlađa, on u najboljim godinama, našalila se Nina u opisu fotografije, a njeni brojni obožavaoci imali su samo najlepše želje za malog Lava.

 

Ko bi rekao da imam sina od 7 godina? Ja nikad mladja, on u najboljim godinama 🤪 . . . Proslavili smo, kako dolikuje, u krugu divnih prijatelja i porodice, probili sve termine, jer nismo mogli da se nauživamo i napričamo....naigramo 🙈🦁😍 . . . Posebno hvala @klub_restoran_poco_loco na mnooogo ukusnim djakonijama sa slanog i slatkog stola @golub_torte na torti Mine craft ( ko razume...) specijalno dizajniranoj za Lava @rosesmystic što ste pravili kutije i farbali ruže u zlatno, kako je slavljenik želeo @event_surprise_planner na balonima @igraonicamojgrad na usluzi i prostoru kome se već godinama vraćamo! . . . #igraonicamojgrad #novimerkator #pocoloco #ketering #slatkisto #slanisto #golubtorte #mysticroses #eventsurprisecenter

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Autor:  nadlanu.com/V.M.

Foto: nina_radulovic_official/ Instagram

Pogledajte još