NADALA SAM SE DA ĆE BITI OTAC MOJE DECE: Kija otvorila dušu

Kristinu je najviše pogodilo to što ju je suprug prevario nedelju dana nakon ulaska u rijaliti. Kija ističe da je nije sramota što je prevarena žena, kao i da joj je najteže pala Slobina izdaja.

– Proslavićemo, evo i ovaj Vaskrs zajedno, ali prvi put kao totalni stranci. Naravno da to boli. Boli me svaka njegova ružna reč, namršten pogled, boli me njegova izdaja i što sam izgubila porodicu. Nadala sam se da će biti otac moje dece, da ćemo ostariti zajedno i sve je srušio posle samo nedelju dana u rijalitiju. Ipak, ne stidim se što me je prevario. To je njegova sramota, a ne moja. Bolno je biti prevarena žena, ali nije sramota. Volela bih da sve žene to shvate i budu jake – rekla je Kija i dodala:

– Jedva čekam da se ugase kamere i da sednemo Slobodan i ja oči u oči. Da porazgovaramo. Naš brak je barem toliko zaslužio. Nadam se da će mu Luna dozvoliti da ostane na sat vremena nasamo sa mnom kako bismo jedno drugom imali da kažemo ono što nismo mogli pred njom i milionima ljudi. To neće biti razgovor pomirenja, već razgovor oslobođenja.

Inače, sinoć je Kristina u "Zadruzi" ispričala koji je bio njen najtužniji trenutak u rijalitiju.

– Najtužniji trenutak kada sam gledala uspoemene, kakav je moj život, ujedno i sa svadbe, moje i njegove uspomene… A najsrećniji kada mi je mama bila ovde, svaki video poziv. Uopšte sve što nema veze sa Zadrugom – objasnila je Slobina još uvek zakonita supruga

Izvor: Alo
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još