U BIOSKOPIMA OD 17. MAJA: Novi trejler za "Deadpool 2" otkriva članove X-Force tima

Promocija novog filma je do sada bila fokusirana na Rajana Rejnoldsa i Džoša Brolina, ali u novom trejleru napokon vidimo i članove X-Force tima, uključujući i Zazi Bitz kao Domino.

Fanovi filma Deadpool dobiće još jednu dozu specifičnog „dedpulovskog humora“, i neće znati šta ih je snašlo nakon 2 minuta i 43 sekundi akcije, mutanata, prozivki na račun sopstvenog studija, ali i važnih životnih mudrosti.

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom „Najbolji ljubavnik na svetu“ na njoj.

Režiju potpisuje Dejvid Lič, dok su scenario napisali Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog Deadpool filma. Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bitz, Lesli Ugams, Karan Soni, Džulian Denison i Stefan Kapičić čine ekipu nastavka priče o omiljenom anti-heroju.

Deadpool 2 dolazi u domaće bioskope 17. maja, a do tada, uživajte u novom trejleru.

Foto: Promo

Pogledajte još