Sednica Skupštine Srbije 5. maja

BEOGRAD, 29. aprila 2010. (Beta) - Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati i o izmenama i dopunama Zakona o Državnoj revizorskoj instituciji, zakazana je u četvrtak za 5. maj, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, sednica počinje u 14 sati. Za dnevni red predloženo je još 10 tačaka. To su Predlog zakona o sprečavanju zlostavljanja na radu, Predlog zakona o volontiranju i Predlog zakona o izmeni Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja.

Predloženo je da se razmatraju i Predlog zakona o potvrđivanju Finansijskog ugovora Srbije i Evropske investicione banke, Predloga zakona o potvrđivanju Ugovora o donaciji u okviru IPA 2008 multi-korisničkog programa Evropske investicione banke, Srbije i Beograda.

Skupština će razmatrati i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o slobodnoj trgovini Srbije i država EFTA, Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o priznavanju evropskih patenata, Predlog zakona o potvrđivanju Singapurskog ugovora o žigovnom pravu.

Pogledajte još