Tipsarević i Troicki završili takmičenje u Rimu

BEOGRAD, 29. aprila 2010. (Beta) - Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale turnira u Rimu, pošto su izgubili od sedmih nosioca Lukaša Kubota i Olivera Maraha sa 0:2 u setovima (4:6, 0:6).

Kubot i Marah će se za mesto u polufinalu boriti protiv pobednika meča trećih nosilaca Leandera Paesa i Lukasa Dluhija i Ivana Ljubičića i Mihaela Lodre.

Drugi nosilac turnira Novak Đoković je ranije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale pobedom nad Tomazom Belučijem (6:4, 6:4) i u polufinalu će igrati protiv Španca Fernanda Verdaska koji je pobedio sunarodnika Giljerma Garsiju Lopesa sa 6:4, 7:6.

Verdasko je pre dve nedelje pobedio Đokovića u polufinalu turnira u Monte Karlu. Srpski i španski teniser su do sada odigrali osam mečeva, a Đoković je pobedio pet puta.

"Igrao sam mnogo mečeva protiv njega na različitim podlogama i uglavnom pobeđivao. U Monte Karlu se nisam dobro osećao na terenu, napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka. To nije bila prava slika moje igre", rekao je Đoković

Pogledajte još