DŽENI PINTER NESTALA U HOLANDIJI! Suprug Nenad očajan: Strahujem za njen život, dobijali smo pretnje od Miše Vacića!

Poznati desničar tvrdio je da je u pitanju fotomontaža. Dženi je tada objavila tekst o fotografiji.

- Nalazim se u Českoj, kao gastarbajterka, a fotka je nastala u danima oko dočeka Nove 2018. godine, dok sam bila u Srbiji na odmoru. Bila sam gošća pansiona koji vodi jedan moj drug u centru Beograda i tu smo se provodili nekoliko dana, od 30. decembra do 2. januara. Bilo je zaista mnogo gostiju, atmosfera je bila praznična, uzbuđenje je bilo veliko, to je veoma popularan pansion s barom i restoranom u Beogradu, mnogi su došli da me vide i slikaju se sa mnom, svima sam izlazila u susret, verovatno i tom Miši Vaciću, koga prepoznajem iz njegovih boljih dana, dok je bio aktivni sportista, sad ga ne prepoznajem, jer se sav izobličio.

Dženi je tada istakla da joj se ne sviđa Vacićeva politička orijentacija i maglasila da bi rado njegovu organizaciju Ustavom zabranila.

- Njega lično bi poslala ne u zatvor, već na školovanje, prevaspitavanje i vežbe. Od onako zgodnog mladića se pretvorio u mlađu sestru Slavice Đukić Dejanović, sve zbog politike, kojom očigledno ne zna da se bavi, pa mu poručujem ovom prilikom, a mislim da sam mu to već i rekla lično, da se mane ćorava posla. Ja, kao levičarka, eto, moram da savetujem i tu kljakavu srpsku desnicu. I to iz Češke Republike. O tempora, o mores. Sto se mene tiče, neću više da znam za Mišu Vacića, sve dok bruka i sebe i mene i srpski naroda.

 

Poslednja fotografija Nenada i Dženi pre njenog nestanka

Redakciji portala Nadlanu.com obratio se Nenad, suprug Dženi Pinter, i otkrio da je njegova bračna parnerka nestala.

- Upravo se vraćam iz holandske policije gde sam dao izjavu. Naime Dženi je nestala. U subotu popodne smo iz Midelburga, grada u Holandiji, u kojem nam je u svom domu gostoprimstvo pružila gospođa Karmen, krenuli put Amsterdama u izlazak... U Midelburg smo se vratili vozom u nedelju oko 10 časova pre podne, kada je Dženi primila jedan telefonski poziv... Ne znam od koga. Tada mi je rekla da mora u Midelburg da nešto obavi i da će se vratiti za nekoliko sati... Od tada joj se gubi svaki trag! Nedostupna je na mobilni. Ja sam jutros otišao u policiju da prijavim Dženin nestanak, a s obzirom na pretnje koje smo dobijali prethodnih meseci i sada zbog fotografije Dženi sa Mišom Vacićem, a zbog kojih smo i pobegli u Holandiju, pa sumnjam da njen nestanak ima veze sa ovim pretnjama. U blizini kuće naše domaćice Karmen u Midelburgu nađena je Dženina perika bačena u ugao između dve kuće. Jako sam očajan i molim sve domaće i strane organizacije da pomognu da se Dženi pronađe, samo ako već nije kasno. Strahujem od najgoreg, jer u pretnjama koje smo dobijali, a koje su objavili neki mediji, stoji i obećanje da nećemo ostati u jednom komadu.

Perika Dženi Pinter nađena na ulici

Autor: Nadlanu.com
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još