POSRAMLJEN! Nadeždin otac progovorio o ćerkinom seksu sa Mikijem: Nismo je tako vaspitavali

Radoje Biljić, zadrugarkin otac priznaje da ga je ćerkin seks-skandal potresao, ali kako kaže brzo je došao sebi.

- Mi smo nju gajili na sasvim drugi način. Evo, njen brat je potpuno drugačiji od nje, a rasli su zajedno i isto smo ih vaspitavali i usmeravali. On čita knjige i zanima ga nauka i učešće u kvizovima znanja, a nju interesuje estrada, kafana i karijera. Koliko je on zatvoren, toliko je ona otvorena - kaže Nadeždin i otac i otkriva kako je reagovao nakon što je seks njegove ćerke videla Srbija.

- Bilo mi je neopisivo neprijatno kao njenom ocu i bio sam besan što to radi pred kamerama, ali nisam reagovao na prvu loptu jer kažemo jutro je pametnije od večeri. Ćerka me je dovela do toga da se zastidim pred kolegama, rodbinom i prijateljima. Kad sam nakon njenog ispada morao da odem na posao strepeo sam od reakcija jer znam da dosta mojih kolega prati "Zadrugu". Međutim, nisu mi ništa loše rekli, osim da je uradila ono što i drugi rade, samo otvorenije i to jeste za zamerku. Posledice sama mora da snosi, jer je sama odlučila da se tako ponaša. Mala nije i mora da misli svojom glavom - kaže Radoje.

Nadeždini roditelji ne kriju da su svašta očekivali od ćerke u rijalitiju. Pevačicin otac Mikija simpatiše od ranije, a kako kaže smešna mu je izjava Đuričićevog oca koji je rekao da je Nadžeda pčelara iz Kupinova naterala na seks.

- Miki ima 40 godina a Nadežda 13 manje i smešno je da ona njega može da natera na nešto. Miki mi je simpatičan jer je duhovit i šali se na svoj i tuđi račun. Video sam da mu se Nadžeda poveravala i da su postali bliski ali ovo što su radili ne može mi se svideti kao njenom roditelju - kaže Radoje.

Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još