NA SASLUŠANJU IZJAVIO DA JE NATAŠA NASRNULA NA NJEGA: Sramno ponašanje Luke Lazukića, koji je pušten da se brani sa slobode

Suprug pevačice Nataše Bekvalac, nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir.

Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac.

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala - izjavio je Lazukić na saslušanju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Nataša kako saznajemo ima lake telesne povrede.

Inače, ranije nije bilo fizičkih sukoba, ovo je prvi put. Bebisiterka je čula šta se događalo ali nije videla njihov sukob.

Lazukiću je mera zabrane prilaska određena uz upozorenje, da će mu biti određen pritvor ako bude zvao i uznemiravao Natašu ili ako prekrši meru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Tv Prva - Tačno 9 - You Tube/Printscreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ljiljana says

    TREBAO JE DA DOBIJE ZATVOR DOKLE VISE NASILJA I MALTRETIRANJE ZENA.ZAKON JE I DALJE BLAG PREMA TAKVIM NASILNICIMA.DA LI CE NEKO DA ZASTITI ZENE U OVOJ ZEMLJI.SRAM GA BILO ZENA SE PORODILA RODILA MU DETE ON JE BIJE A BEBA IMA MESEC DANA.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.