Revija XYZ

Prava uvertira pred početak turnira Serbian Open 2010. je - kombinacija lepote, mode i sporta! U okviru još jednog svetskog ATP turnira Serbia Open 2010, a u organizaciji modne agencije Fabrika, na Sportskom centru "Milan Gale Muškatirović", održana je modna revija Centra XYZ Fashion. 

Odabrana publika imala je prilike da vidi najnovije kolekcije ženske i muške mode: Armani Jeans, Armani Collezioni, Burberry, Bikkembergs, D&G, Galliano, GF Ferre, Hugo Boss, Ice Iceberg, Just Cavalli, Polo Ralph Lauren, VJC Versace, Z Zegna i mnoge druge. 

Po prvi put na srpskom tržištu možete naći nove kolekcije modnih brendova Salvatore Ferragamo, Juicy Couture, Giuseppe Zanotti i Stuart Weitzman, a uskoro je u najavi dolazak čuvenog modnog brenda Jimmy Choo. 

Iako su svi očekivali da će se pojaviti naši teniseri, ostali smo uskraćeni za njihovo društvo, ali su zato iz prvog reda sve pratili Noletovi roditelji Srđan i Dijana Đoković, Radmila Hrustanović, Cile Marinković sa suprugom, Suzana Perić.....

Da moda i sport zajedno uvek streme vrhunskim rezultatima potvrđuje i to da su mnogi od brendova koje XYZ Fashion Center zastupa u sjajnoj simbiozi sa sportom: tako je Armani JeansBikkembergs generalni sponzor košarkaškog kluba Milano, je svoju filozofiju brenda zasnovao na fudbalu, D&G oblači nacionalni tim Italije u fudbalu a Polo Ralph Lauren olimpijsku reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država.

Tekst: jelena Antonijević
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još