KAVIJAR ĆE STIĆI DIREKTNO IZ MOSKVE: Boba Živojinović priprema iznenađenje za Filipovu i Aleksandrinu svadbu

Ekskluzivno: Kurir otkriva sve detalje svadbe Filipa i Prije: Boba peče vola za 900 zvanica.

Bogat meni: pored mesa s ražnja, zvanice će uživati i u specijalitetima iz čak sedam najboljih restorana u regionu, a kavijar će stići direktno iz Moskve.

Boba Živojinović priprema iznenađenje za svadbu sina Filipa i Aleksandre Prijović. Bivši teniser će za 21. jun angažovati majstora koji će za 900 zvanica spremiti vola na ražnju.

Boba je došao na ideju da se iza sale u „Belekspo centru“, u kojoj će biti organizovana gala proslava, okreće vo, jer je to simbol za dug i srećan brak.

I Aleksandra i Filip su se pobrinuli da njihovi gosti uživaju u specijalnom meniju. Zbog toga su organizovali bogat ketering, koji će stići iz čak sedam najboljih restorana iz regiona.

- To što će se služiti na Aleksandrinoj i Filipovoj svadbi još nije viđeno u Srbiji. Stižu kuvari iz najboljih restorana. Iz Hrvatske će biti riblji meni, iz Crne Gore specijaliteti od morskih plodova, a iz Sarajeva ćevapi. Na švedskom stolu će se naći i specijaliteti iz Opatije, Niša, a biće poslužen i kavijar, koji će biti dopremljen iz Moskve - kaže naš izvor iz organizacije svadbe godine.

Ništa neće nedostajati ni kad je reč o poslasticama. Slatki sto biće jedan od lepših detalja na proslavi venčanja. Posebna pažnja je posvećena svadbenoj torti, koja će biti na deset spratova. Svaki će biti drugačijeg ukusa, a birala ih je Aleksandra.

- I o dekoraciji se vodi dosta računa. Sve će biti gala. Mladenci su cveće poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera, koji će ukrasiti salu i stolove. U tome će učestvovati i Lepa Brena i Aleksandrina majka Borka.

Jedino što je ostalo su pozivnice, koje su u izradi, i muzika.

- Živojinovići još nisu angažovali bend i pevače koji će zabavljati zvanice. Oni su na mukama jer sve koje vole su pozvali na svadbu. Njihovi omiljeni pevači će se latiti mikrofona, a u narednim danima će angažovati i radni bend. Inače, njima će dosta gostiju doći iz inostranstva i za sve njih su platili sobe u luksuznom hotelu - završava naš izvor.

Pozvali smo buduće mladence za komentar, ali nisu se javljali na telefon.

Aleksandra Prijović angažovala je kumu Ane Nikolić, modnu dizajnerku Tijanu Todorović, da je stilizuje za svadbu. Ona će pevačici uraditi dve venčanice, od kojih će jednu nositi na crkvenom venčanju, dok će se u drugu presvući u večernjim satima, kad se zahukta atmosfera na svadbenom veselju.
Prija će, inače, za dve odevne kombinacije izdvojiti veliku svotu novca i ne žali zbog toga jer želi da izgleda savršeno.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još