VELIKA SREĆNA PORODICA: Majka i brat para iz “Zadruge” su u vezi?!

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen
0

Otkad je Tomislav Panić ušao u “Zadrugu” podigao je veliku prašinu, jer je odmah uspeo da razdvoji Minu Vrbaški i Nemanju Đerića Đeksona, koji su bili zajedno od ulaska u ovaj rijaliti.

Mina i Toma su do danas ostali u vezi, a njihova ljubav uspela je, po svemu sudeći, da zbliži još dve osobe koje ih čekaju napolju.

Kako piše “Pink.rs”, majka Mine Vrbaški, Ivana, u bekstejdžu prilikom vanrednog izbacivanja pre nedelju dana nije se odvajala od Tominog brata Petra!

Njih dvoje su tada pričali kako su se veoma zbližili i kako se već smatraju familijom.

Mi smo već familija. Ja sam ovde prvi put, sad smo se upoznali i super mi je (Minina mama). Nisam očekivao da će Toma odmah da nađe devojku po ulasku u Zadrugu. Pričali smo pre nego što je ušao i rekao mi je “Ući ću, pa šta bude”. Zadovoljan sam njegovim nastupom i ponašanjem. Nemam nijednu primedbu, sve je u redu – rekao je Peca.

Ipak, posle snimanja se ispostavilo da njihova bliskost prevazilazi rodbinsku i da on nije govorio istinu kada je rekao da je to veče upoznao Ivanu.

Kako piše ovaj portal, dok su čekali prevoz da se prebace kući, Ivana i Petar su se veoma neobično ponašali, pa su se u jednom trenutku osvrtali svuda oko sebe, da bi na kraju usledio šok. Ivana i Peca su se sočno poljubili na rastanku.

Izvor: Pink.rs/Alo.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.