SVIMA NAM JE LOŠE! Dragoljub Bekvalac: Na Natašinom telu vidljivi su tragovi nasilja, a i psihički joj nije dobro

Natašin otac Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne oseća dobro.

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku – priča Dragoljub Bekvalac.

Dodaje da su trenutno svi zajedno, da je Nataša stalno uz ćerke Hanu i Katju, te da se cela porodica usredsredila na to da joj pomogne barem emotivno, a fizički oporavak će doći sam po sebi.

- Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta tako da vas molim da nas razumete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici – potreseno priča Natašin otac.

Prema njegovim rečima, ljudi moraju da shvate da nasilje u porodici ne pogađa samo običan svet, već da je to problem širih razmera kome se mora stati na put.

- Moramo postati svesni toga da se to može desiti svima i bojim se da takve stvari ne uzmu previše maha ukoliko pravosudni organi ne budu na sve takve slučajeve reagovali brzo i primereno. Moja poruka je jasna: Nasilju u porodici se mora stati na put! - izjavio je skrušeno Dragoljub i izvinio se što možda previše emotivno reaguje u ovoj situaciji.

Samo je kratko dodao da se nada da će ova agonija uskoro proći i da će se njegova ćerka brzo oporaviti, a da će pravosuđe uzeti stvar u svoje ruke i rešiti ovaj slučaj.

Izvor: Alo.rs/Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.