KIJA PRIZNALA SVOJA OSEĆANJA PREMA SLOBI I ŠOKIRALA ZADRUGARE: Ne mogu da kažem da ga ne volim (VIDEO)

0

Kija Kockar otkirva šta zapravo oseća.

U poslednjem  uključenja Kiju Kockar novinar je pitao kakva su njena osećanja prema Slobodanu Radanoviću, njen odgovor je sve iznenadio:

Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovekom u tom smislu, ali da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja jesam došla ovde i rekla sam da su meni osećanja prekinuta hirurškim rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomešano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovde kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim. Flaster na srce i osmeh na lice – rekla je Kija.

Njena izjava je izazvala burnu Slobinu reakciju:
Meni se iskreno se.e. Polazi, idemo odavde. Molim te, kreni za mnom. Ne zanimate me više – nakon koje su on i Luna napustili skup i otišli u izolaciju.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Offical-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.