Alice Merton, zvezda Exita 2018 ima novi singl!

Da stvari mogu biti iste kao najezde elektronskih producenata i dvojca Max Martin – Dr Luke, Alice nam pokazuje i trećim furioznim singlom „Lash Out“, gde govori o svojim unutrašnjim kontradikcijama i vatri koju nosi.

- Biti čovek danas i umetnik znači da uvek morate da se suprostavljate ljudima koji zahtevaju da se ponašate u skladu sa njihovim pravilima. Kao većina, i ja želim da živim po sopstvenim pravilima. Ideja, ili ako vam se tako više dopada, potreba, da napišem "Lash Out" se rodila iz osećanja koja su se nagomilala u meni - kaže mlada pevačica koja će ovog leta biti jedna od zvezda na ovogodišnjem Exitu.

Kanađanka koja je odrasla u Nemačkoj i Engleskoj, za svoje 24 godine, selila se čak 12 puta u 11 različitih gradova da bi upravo sa autentičnom pričom o nomadskom iskustvu osvojila svet i život promenila gotovo preko noći.

Neverovatno je da su je gotovo svi vodeći svetski festivali ove godine pozvali da nastupi, a od njenog prvog albuma se očekuje da sruši sve rekorde prodaje prvenca, baš kao što je to prošle godine uradio Rag'n'Bone Man, a čiji je današnji status cementiran u svetske hedlajnere.

Pesmu poslušajte na:

Foto: Promo

Pogledajte još