Them Moose Rush i Tyger Lamb su finalisti coaching programa Europavox projekta na Inmusic 2018

0

Hrvatski finalisti Europavox coaching programa koji će se predstaviti na Europavox festivalu u francuskom Clermond Ferrandu su Them Moose Rush i Tyger Lamb, a savršeno zagrevanje će im biti nastup na INmusic festivalu #13!

Them Moose Rush svrstavaju se među od najjače mlade snage hrvatske scene, a publiku su osvojili u kratkom vremenu usprkos činjenici što iza sebe imaju svega jedan album i dva EP-a. Ovi sjajni momci u martu ove godine su objavili i drugi studijski album “Don’t Pick Your Noise”, koje je oduševio publiku i kritiku daleko izvan granica Hrvatske. Da su sve jače ime i na evropskoj sceni dokazuje i činjenica da su nastupali po klubovima i festivalima u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji i Holandiji, a uz mogućnosti koje im otvara Europavox projekt ovom trojcu smeši se sjajna budućnost.

Tyger Lamb je četvoročlani bend iz Zagreba osnovan krajem 2016. godine. Nakon što su pod uticajem bluesa, surfa, soula, duba i drugih stilova spašenih od zuba vremena mutirali u jedno biće, u maju 2018. na svet donose hroniku svog rođenja, “Born into This”. Dok se Blake i Bukowski okreću u grobu, Tyger Lamb laje na mesec, a priča i u snu. Iako su još mladi, vole sve što vole stari i poštuju narodne običaje, slobodno ih pozovite u svoju krčmu – ova talentovana četvorka zaslužuje vašu pažnju!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.