RAZVOD PO HITNOM POSTUPKU: Advokat Nataše Bekvalac traži pritvor za Lazukića!

- Nema šanse da bih trpela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, posle toga bi trpeo zlostavljanje sa moje strane do kraja života. To ne sme da se prećuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, mora to i da kaže - ovako je govorila novosadska pop pevačica Nataša Bekvalac, koju je treći muž Luka Lazukić pretukao u subotu ranom zorom, zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Ona je, inače, pre dve godine podržala akciju "Stop nasilju nad ženama". Ono što je rekla, sada će i učiniti. Već je podnela krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja, s povrednim listom iz Urgentnog centra, a Lazukić je po davanju izjave u policijskoj stanici pušten da se brani sa slobode. S obzirom na to da Natašinom i dalje aktuelnom suprugu danas ističe 48-časovna zabrana prilaska, pitali smo njenog advokata Nemanju Vlčeka, iz advokatske kancelarije "Aleksić sa saradnicima", šta će preduzeti.

- Tražićemo od suda da se Lazukiću odredi pritvor ili da mu se zabrana prilaska produži za još 30 dana, što podrazumeva da ne sme ni da joj se obraća. Nataša je, posle svega što joj se dogodilo, uplašena za svoju bezbednost jer nema garancija da nasilnik neće ponoviti delo - rekao je advokat Vlček.

Pevačicin pravni zastupnik kaže da je u interesu njegove klijentkinje da se ceo postupak reši što pre i dodaje da nema dileme da će Nataša podneti zahtev za razvod braka:

- To će biti učinjeno ekspresno!

Novosadska barbika će, navodno, tražiti starateljstvo nad zajedničkom ćerkom Katjom, koju je rodila 28. februara.

Natašin otac Dragoljub Bekvalac kazao je da su na telu njegove ćerke vidljivi tragovi nasilja, da su trenutno svi uz nju, i da se trude da joj pomognu emotivno. Nataša je, veli, stalno uz ćerke Hanu i Katju.

- Krajnje je vreme da se stane na put nasilju u porodici. Verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način. Nasilje u porodici se može desiti svima - izjavio je Dragoljub Bekvalac.

Izvor: Novosti
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.