PREPORUKA NEDELJE: Filip Mitrović - film, serija, knjiga, restoran, vino

Čuven je po svojim manirima, eklektičnom stilu, toplom glasu i produkcijski zahtevnim spotovima, a trenutno je posvećen promovisanju albuma na koji je kako kaže izuzetno ponosan, i nastupima sa svojim "Antidepresiv bendom". Ovaj mladi Kraljevčanin čvrsto veruje u svoje snove, a najveću radost pričinjava mu vreme provedeno sa psom Teom. Danas sa vama Filip deli svoje preporuke:

Foto: Promo

FILM

- Definitivno "Perfect strangers", italijanski film u kome grupa starih prijatelja sa koledža organizuje večeru, na kojoj se dogovaraju da igraju igricu razotkrivanja i upoznavanja. Stavljaju telefone na sto i dogovaraju se da svaki poziv, poruka i mejl budu naglas pročitani i transparentni. Ovaj film je dokaz da je scenario u filmskoj produkciji najbitnija stavka, jer cela radnja se odvija u jednoj dnevnoj sobi.

www.imdb.com

Foto: Promo

SERIJA

- "The Young pope" - kada grupa kardinala, koja odlučuje o izboru pape, namesti da Džad Lou (mladi papa) bude izabran, misli da će upravljati njime jer je on najmlađi kandidat za papu ikada. Ovo je nešto najbolje što sam gledao do sada. Posebno mi se dopada jer je mini serija. Nema gubljenja vremena, sve se brzo dešava i protkano je misterijom, dramom i krimi-pričom. Prava serija za sve one koji žele da znaju šta se dešava iza kulisa Vatikana.

www.imdb.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

KNJIGA

- Veliki sam fan Stephena Kinga, i moja preporuka je "Tajni prozor, tajni vrt". To je knjiga kojoj se uvek vraćam. Takođe "Koliba" (The Shack), krimi/sy-fi priča o Bogu, oprostu i malo drugačijoj priči o veri. Ove knjige su ekranizovane.

www.vulkani.rs

Foto: Promo

RESTORAN

- "Toro gastro latin bar" koji nudi sve što poželite. Od nacionalne hrane, internacionalne, sa sjajnim pogledom na reku, i pogledom na Beograd. Takođe, "Nacionalna klasa" - Ušće, mesto na koje su me odveli prijatelji, preko dana restoran i bašta, uveče mesto dobrog provoda, sa živom akustičnom muzikom. Preporuka za sve.

www.facebook.com/ToroBelgrade/

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO

- Moram da kažem da sam oduševljen vinima vinarije "Zvonko Bogdan" - pristupačna cena, savršen ukus i "kupujmo domaće" momenat.

www.vinarijazvonkobogdan.com

Autor: Marija Milošević
Foto: Miomir Milić

Pogledajte još