TAJNO VENČANJE PRED ULAZAK U PAROVE: Aleksandra Subotić se udala za Davida Dragojevića zbog ćerke Magdalene!

Aleksandra Subotić tajno se udala za Davida Dragojevića pred njen ulazak u "Parove". Njih dvoje su se odlučili na ovaj korak kako bi on dobio pravnu mogućnost da se stara o njenoj četvoroipogodišnjoj ćerki Magdaleni, koju je dobila u vanbračnoj vezi sa Aleksandrom Čabarkapom.

Kako bi bila sigurna da će joj dete biti zbrinuto u njenom odsustvu, Aleksandra je izrazila želju da se venča. Njen suprug nijednog trenutka nije razmišljao i odmah je pristao na to. On je ionako odavno planirao da je oženi. Oni su u prisustvu roditelja i kumova obavili građansko venčanje, a na leto planiraju da organizuju veliko svadbeno veselje.

Dragojević je kao Aleksandrin suprug dobio pravo da se stara o Magdaleni, koju voli kao da je njegova ćerka. On je već odavno izrazio želju da je prizna i da joj da svoje prezime.

Naša saznanja potvrdio je i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, kod kojeg se trenutno nalazi devojčica.

- Tačno je da su se Aleksandra i David venčali, ali za dalje informacije moraćete njih da pitate jer ja ne želim da govorim u njihovo ime. Šta da kažem osim da sam presrećan jer je David zaista normalan i divan dečko. Jako se vole i zaslužuju sve najlepše. Tu nema sumnje. David Magdalenu voli kao svoje rođeno dete, ali i ona njega. Unuka je sada kod mene, ona obožava svog dedu. Sunčane dane koristimo na mom ranču, gde ona svakodnevno jaše konja i zanima se životinjama. Detetu priroda najviše odgovara i tu joj je mesto. David je obilazi dva puta nedeljno, a i njegova porodica ponekad dođe s njim jer je veoma vezana za moju unuku. Mi smo zaista srećna porodica - rekao je Subotić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.