POTENCIRA DA JE ULAGAO U NATAŠINU KUĆU NA ČENEJU, A IMA DUGOVE: Iskristalisale se nelogičnosti u Lazukićevoj odbrani!

Pošto se cela odbrana Lazukića zasniva na tvrdnjama da je Nataša "pravila incidente zato što više nije hteo da joj daje pare", pa čak i potencira da je sopstveni novac uložio u Natašinu kuću na salašu u Čeneju, istina je da Luka Lazukić duguje novac mnogima, počevši upravo od svoje supruge. Kako je dobro obavešten izvor ispričao za "Blic" odmah nakon nasilja koje je Lazukić izvršio nad Natašom, jedan od razloga za svađu koja je izbila kobne noći bio je upravo novac. Naime, Luka je uzeo Natašin novac i pozajmio ga drugu, koji je zatim otputovao u inostranstvo.

Zatim su u javnost dospele informacije da je nasilnik različitim ljudima dužan ukupno 50.000 evra, da svoje dugove nije vraćao na vreme, kao i da je na sve načine izbegavao ljude kojima duguje novac. Osim toga, određeni ljudi zvali su Bekvalčevu i od nje tražili da vrati novac koji duguje njen suprug, koja je zbog toga bila šokirana.

Prema najnovijim saznanjima, Luka je pre nekoliko meseci, kada je shvatio da mu se dugovi gomilaju, prodao stan na Novom Beogradu koji je bio u njegovom vlasništvu, što je krio od Nataše.

Još jedan sraman postupak Lazukića dogodio se odmah nakon što je fizički nasrnuo na Natašu. On je u jutarnjim časovima, nakon incidenta, ukrao pevačicin auto i njime se odvezao u stan svojih roditelja na Novom Beogradu.

Osim Lazukića, i njegov otac izrekao je laž odmah nakon što je "Blic" objavio vest da je njegov sin pretukao suprugu. Naime, Radomir Lazukić je na pitanje novinara "Blica" o incidentu odgovorio: "Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem", slagao je Lukin otac iako se u tom trenutku Nataša nalazila u Urgentnom centru, a Luku je policija zatekla upravo u stanu njegovih roditelja.

Odmah nakon što je od supruga doživela nasilje, Bekvalčeva je odlučila da se po brzom postupku razvede od Lazukića, sa kojim je brak sklopila 25. septembra prošle godine, a 28. februara ove godine dobili su ćerku Katju.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Instagram/bekvalceva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.