LAZUKIĆ TVRDI DA JE ŽRTVA: Ovo je sve platforma za neki novi novac, za nekog novog Luku, za neku novu pesmu, ja sam svoje otpevao! (VIDEO)

Bio sam u gradu to veče, došao sam sam u dnevnu sobu upalio TV i posle zaspao. Ne znam kada je Nataša došla, jer je i ona bila u gradu, bila je u studiju. U jednom trenutku me je probudila, u želji da nastane svađa. Ja zaista ne znam o kakvim porukama se radi. Ona me je napala, sklonio sam je od sebe, ona me je opet napala, ja sam je odugrnuo na krevet. Potom je ona izašla iz stana a ja sam ostao unutra. Posle se vratila u stan. Beba je sve vreme bila sa dadiljom, ispričao je Luka Lazukić, protiv koga je njegova supruga Nataša Bekvalac podnela krivičnu prijavu za porodično nasilje.

Prema njegovim rečima ujutru je ustao, popio kafu, poljubio Natašu i bebu i rekao da ide kod roditelja.

- Tamo sam došao da bih ćerku iz prvog braka odveo na salaš. Tamo sam saznao za ovo. Sedeo sam u dnevnoj sobi sa ćerkom i roditeljima i javlja mi drug telefonom i kaže mi - Šta ovo pišu o tebi? Mislio sam da su opet neke paparacno slike. Tada mi je on rekao da pišu kako sam pretukao Natašu. Bio sam šokiran - rekao je Lazukić gostujući na TV Happy.

On kaže da je Nataša očigledno sačekala da on izađe iz kuće kako bi "napravila celu ovu hajku".

- Nataša je potrebna medijima na naslovnoj strani. Nataša Bekvalac je potrebna medijima na naslovnoj strani. Znam da će ona trebati medijima i posle mene, i ja to znam.

Lazukić kaže da je sve ovo platforma za dalje.

- Za neki novi novac, za nekog novog Luku, za neku novu pesmu... Ovo je PR. Ja sam samo jedan u nizu. Ajde da ne pričamo šta se ranije dešavalo... To se kaže - Luka ljubavi ti nemaš više para, otpevao si svoje ... a ne ovako. Ali sve je ovo škola - ispričao je Lazukić.

Kako kaže njemu su ljudi govorili da će hodati bos po trnju:

- Ali mene njena prošlost nije zanimala. Imao sam hiljadu i jednu informaciju. Moji prijatelji su svi hteli da mi otvore oče, ali znate da je ljubav slepa. Mene je zanimala samo Nataša - ispričao je on.

Ističe da je podneo zahtev za razvod braka i da će tražiti starateljstvo nad detetom.

- Nataša i ja se nismo čuli. Imam zabranu prilaska od 30 dana. A možete slobodno da mi zabranite doživotno da joj ne prilazim.

Lazukić kaže da su Nataša i on živeli bajku.

- Natašu sam obožavao. Prestao sam da je volim kada sam shvatio da je spremna na ovo. Ova ljubav se prodala za novac. Inače, ja ne dugujem nikome pare. Nisam pozajmljivao pare od nekih kriminalaca koji sada navodno jure Natašu zbog duga - rekao je Lazukić.

On je ponovio da su problemi počeli kad se završio njihov medeni mesec i kada joj je on ekao "da malo racionalnije pogledaju na troškove."

- Bilo je novca ali ne za za hirove, za histerije, za putoivanja, za neka ulaganja... I dok je bilo para, bilo je i ljubavi. Meni nije žao ni jednog potrešenog dinara za nju, mene i našu bebu. Pare za sređivanje salaša i stana sam dao ja, imam i dokaze za to. Ja sam platio i svadbu. - rekao je on.

O modricama na Natašinom telu koje se vide na fotografijama koje su mediji objavili Lazukić kaže da o tome treba pitati nju.

- Za modrice morate da pitate Natašu. To nek utvrde sudski veštaci. Želeo bih da ja budem poslednja žrtva obmane. Da sam pretukao suprugu ja ne bih bio pušten. Policija je prema meni bila krajnje korektna. Posle saslušanja sam potpisao izjavu u kojoj stoji ovo što sam vam rekao - ispričao je Lazukić.

Na pitanje kako komentariše to što je Aca Lukas tražio da se utvrdi u čemu je razlika između njih dvojice, s obzirom da je, kako Lukas navodi on morao da ili prizna krivicu ili ode u pritvor 30 dana, Lazukić kaže:

- Lukasa ne znam. On je očigledno zadržan sa razlogom.

Ispričao je da ga je tog dana zvala i bivša supruga.

- Bivša supruga zna da ja nisam nasilnik. Zvala me je jer se uplašila za dete.

O odnosu koji je imao sa Natašinom ćerkom iz prvog braka Lazukić kaže:

- Natašinom detetu sam rekao - ne mogu da ti budem otac ali mogu da te volim kao da si moje dete. Nataša s druge strane nije sa mojim detetom ostvarila tu neku energiju... ali ne mogu da kažem da je bila loša prema njoj.

Lazukić je podsetio kako su se on i Nataša upoznali.

- Upoznali smo se 2011. na plaži na Ibici. Tada nije bila u braku. Sledeći susret je bio na jednom mestu gde je njena sestra došla da izlaže... To sam držao sa svojim partnerima.

Osuđujem nasilje u porodici ali osuđujem i lažno prijavljivanje.

Napominje da mu ćerka Katja nedostaje, a da će Natašu sledeći put videti na nekom saslušanju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.