UNIQA muzički spektakl na 31. Beogradskom maratonu

Takođe, UNIQA osiguranje će 31. Beogradskom maratonu dati poseban doprinos kroz atraktivan prateći program organizacijom muzičkog spektakla. Naime, od Londona do Terazija biće organizovana muzička avenija, gde će podršku maratoncima davati trubači, DJ-evi i bubnjari. Na Brankovom mostu bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem bodriće trkače prilikom odlaska na Novi Beograd, ali i u povratku kako bi im pomogli da istraju u poslednjoj i najtežoj deonici maratonske i polumaratonske trke. Ovogodišnja novina je još jedan muzički punkt sa bubnjarima na mostu na Adi.

Specijalni gost UNIQA osiguranja na ovogodišnjem maratonu biće Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije sa kojom ova osiguravajuća kuća ima dugogodišnju saradnju.

- Ponosni smo što ćemo i u naredne tri godine biti deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine o sigurnosti svih učesnika. Osim što podržava maraton, UNIQA i ove godine podržava i maratonce, ali i kroz dobru zabavu mnogobrojne posetioce maratona.

- Subota, 21. april je dan za motivaciju, volju, ostvarenje sna i nove uspehe. Zbog toga ćemo i ove godine podržati sve takmičare muzičkim programom u okviru UNIQA muzičke avenije, i tako im pružiti dodatni podsticaj da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan - Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

Poseban muzički program doprineće da i ove godine Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu Beogradom i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.

- Izuzetno nam je drago što nastavljamo saradnju sa UNIQA osiguranjem. UNIQA osiguranje brine o aspektu bezbednosti svih učesnika u događaju, o njihovoj zabavi na stazi, kao i o posebnim nagradama za pobednike i rekordere na ovoj manifestaciji. Bonusima za obaranje rekorda u internacionalnoj i domaćoj konkurenciji pruža se i velika podrška domaćim atletičarima - istakao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Foto: Promo

Pogledajte još