OTAC NATAŠE BEKVALAC OTKRIO NOVE DETALJE: Sem Luke nikoga nije videla ni čula, ni sestre, ni roditelje, a on je od princa postao zver!

- Živeti i gledati sada Natašu kako je jedan monstrum doveo, majku svog deteta, zaista je teško i sve emocije su uključene i rade i jako teško podnosim to, a zamislite kako je njoj. Fizički bol bude i prođe, a ono što ostaje i dugo traje - ispričao je Bekvalac.

- Nataša je zaista u tog čoveka bila zaljubljena, sem ljubavi i lepog čoveka ispred sebe nije čula nas ni sestre ni roditelje i nije mogla da pretpostavi da se neko iz princa pretvori u zver zarad interesa. Ona je srcem ušla u tu vezu. Ona je nekoliko puta doživela maltretiranja koja nisu završila batinama. Ona zbog svoje porodice i javnosti, kako je sama rekla, izdržavala da ne ispadne da se treći put razvodi, ali kada je došlo do udaranja po stomaku iz kojeg je izašlo pre mesec dana njegovo dete, kada je tukao majku svog deteta, koje je bilo samo pet metara u drugoj sobi - pričao je za Jutarnji program TV Pink.

- Nataša je nežna, lepa i uvek vesela i nasmejana, a kada sam video jedno skrhano, nežno telo, bez trunke osmeha, snage, prebijenim telom, razbijenom glavom, to nikom ne bih poželeo, to je jedan prizor za stravu i užas - opisao je Bekvalac.

- Kada doživiš to da je vidiš prebijenu, omalovaženo stvorenje koje samo plače, koje ne može da priče, sigurno će imati posledice po moje zdravlje, ali ćemo da pobedimo. Nataša je samo primer drugim ženama da ne sme da ćute, ali mnogo ima žena koje gore preživljavaju - rekao je Bekvalac i poručio svim ženama da skupe hrabrost i već na početku nasilja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: RTS Da Možda Ne-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.