Majkl Daglas: kazna izrečena mom sinu je odgovarajuća

NJUJORK, 4. maja 2010. (Beta-AP) - Majkl Daglas veruje da bi kazna od pet godina zatvora izrečena njegovom sinu Kameronu zbog trgovine drogom mogla da mu spase život i da je potpuno odgovarajuća.

Daglas je u intervjuu emitovanom u ponedeljak na televiziji En-Bi-Si irazio nadu da će vreme provedeno iza rešetaka 31-godišnjem Kameronu pružiti dovoljno vreme da se izleči od uzimanja narkotika od kojih je zavisan od 13. godine. "Umro bi ili bi ga neko ubio", naveo je holivudski glumac. "Moj sin je trgovac drogom, a već izvesno vreme se ubijao, a ja ne mogu da oprostim takvo ponašanje".

Kameron Daglas je u aprilu osuđen na pet godina zatvora zbog prodaje metamfetimina u svom apartmanu u jednom luksuznom njujorškom hotelu. "Biće mu potrebno dosta vremena da se oporavi i počne iz početka", naveo je Majkl Daglas i dodao da je njegov sin sada u pozitivnom raspoloženju ali da je godina u zatvoru, dok je čekao presudu, bila "zaista, zaista teška". "Sa svim greškama i bolešću koju ima, Kameron je još i sjajan mlad čovek. Ne bih ga podržavao da to zaista ne osećam", kazao je 65-godišnji dvostruki dobitnik Oskara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.