SUKOB TRADICIJE I MODERNOG ŽIVOTA: "Istanbulska nevesta" uskoro na TV Pink

Za ovu priču bajkovitog naziva, koja postavlja pitanje da li prava ljubav može da izdrži okove tradicije i izbori se sa zamršenim porodičnim odnosima, veruje se da će ostvariti ogromnu popularnost, kakvu je svojevremeno stekla nezaboravna istorijska saga "Sulejman Veličanstveni". Snimanje nove serije počelo je 2017, a s obzirom na to da je već prikazivana u regionu, za kratko vreme stekla je status najgledanije. Sada je došao red na gledaoce u Srbiji da daju svoj sud.

Radnja prati Sureju Deniz, zgodnu i samouverenu devojku koja je odrasla kao siroče u metropoli kakva je Istanbul. Naučena da se sama bori s problemima, Sureji se život menja iz korena kad upozna Faruka Borana, bogatog i harizmatičnog biznismena. Već pri prvom susretu nije ostala imuna na šarm ovog lepotana, te brzo biva uvučena u njegov svet. I ne sluteći da se iza maske čoveka širokih shvatanja krije rob starih turskih običaja, kome je majčina reč presudna, Sureja pristaje da se uda za Faruka i iz glavnog grada preseli u srce pokrajine Anadolije. Dok se ona s mukom bori za svoje mesto na velelepnom imanju Boranovih, njen suprug se iznenada suočava sa starim neprijateljem - Ademom Sezginom. Lik glavnog negativca dočaraće još jedna poznata "faca" - Firat Taniš, zvezda poznate serije "Ljubav i osveta".

Gulseren Budajidžioglu je autor ove neverovatne sage, rađene prema scenariju Alija Ajdina, dok režiju potpisuju Zejnep Gunaj Tan i Deniz Kološ.

Ženski deo publike posebno će obradovati podatak da je glavna uloga u "Istanbulskoj nevesti" poverena zvezdi serije "Crna ruža", neodoljivom Ozdžanu Denizu, koji je zarobio srca mnogih, a njegova partnerka biće Asli Enver, u Hrvatskoj već proglašena za novu Hurem. Zamršeni prijateljski i partnerski odnosi, porodična drama, patnja, bol i suze neizostavni su deo priče, a podatak da je bazirana na istinitim događajima oboriće vas s nogu.

Foto: Promo

Pogledajte još