DRAGOLJUB BEKVALAC ISKRENO: Ovako skrhanu Natašu gledao sam samo onda kada je Danilo nastradao

Dragoljub Bekvalac, Natašin otac, skrhan je bolom zbog svega što se dešava njegovoj naslednici.

On je uporedio sadašnju situaciju sa tugom koju je Nataša proživljavala 2008. godine, kada je njen tadašnji suprug Danilo Ikodinović doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

- Mogu da vam kažem da sam ovakav bol doživeo samo one godine kada je Danilo nastradao i kada sam je gledao ovako tužnu i skrhanu. Moje dete iz nekog razloga ima ovako težak put i život. Ne mogu da vam opišem bol i tugu koju za nju osećam - rekao je pevačicin otac za "Alo".

On oštro demantuje sve Lukine tvrdnje da je finansijski više ulagao od Nataše u njihovom braku.

- Ispod svakog nivoa mi je da pričam o čoveku koji pominje renoviranje i ulaganja u braku. I to ženi koja mu je rodila bebu pre samo 40 dana. I uopšte pominjanje novca u Natašinom slučaju. Da nije tužno, bilo bi smešno - kaže Dragoljub i dodaje:

- Moje dete je rođeno u dobrostojećoj porodici. Ja sam sportski radnik, a moja žena učiteljica, i kao takvi mogli smo našim ćerkama da obezbedimo sve što im je u životu potrebno. Još kao devetogodišnje dete, bila je doslovno zaposlena na televiziji, a od svoje 19. je potpuno nezavisna mlada žena, koja je, odgovorno tvrdim, u životu stekla sve sama svojim radom kroz veoma uspešnu muzičku karijeru. I pored toga, novac joj nikada nije bio važan, uvek je slepo letela za ljubavlju. Toliko slepo da je sada gledam u modricama.

Budući da je Natašina majka Mira otvoreno priznala da joj se zet od samog početka nije previše dopadao, Dragoljub kaže da je delio mišljenje svoje supruge, ali da nije želeo da staje na put ćerkinoj sreći.

- Osećao sam sve što se sada desilo, ali kada sam video Natašu kako u svog supruga gleda kao u boga, nije se moglo uticati, niti reći bilo šta od onoga što smo želeli. Između toga da razgovaram sa svojom ćerkom i ne gubim kontakt i toga da joj kažem istinu o njemu izabrao sam ovo prvo - iskren je fudbalski trener.

On je putem medija uputio i javnu poruku Luki Lazukiću, koji je Natašu pretukao prošle subote, a zatim na sraman način, lažima i obmanama, pokušao da se odbrani.

- Pitao bih Luku: "Kako bi se ti osećao da je tvojoj ćerki neko uradio ovo što si ti uradio mojoj Nataši? Kako bi se osećao, Luka Lazukiću?" - istovremeno je tužan, ogorčen i zgrožen Dragoljub Bekvalac.

Izvor: Blic
Foto: RTS Da Možda Ne/YouTube - printskrin

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.