ŠTA ŽENE ŽELE: Održana konferencija PRO-FEMINA 2018

Konferenciju su otvorile potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, glavna i odgovorna urednica magazina "Lepota i zdravlje" Lidija Ćulibrk i direktorka "Lepote i zdravlja" Milica Đokić, koja je uručila specijalnu Pro-Femina nagradu Mileni Minji Bogavac, dramaturškinji.

Pro-Femina je počela ženskim ispovestima o uspehu koje su nam ispričale Ljiljana Karaklajić, generalna direktorka kompanije "D Express", Biljana Jovanović, vlasnica modne kuće "Luna", Katarina Tasković Dragan, vlasnica i direktorka "Živinoprodukta", Alis Marić Pečarić i autorka bloga "Čitaj knjigu". Učesnice su podelile ohrabrujuće priče o tome kako se uhvatiti ukoštac sa izazovima, pritom ne zapostavljajući ni svoje privatne uloge.

Nakon toga razgovarali smo o zdravim jutarnjim navikama, pravu svake žene na autonomne izbore, anti-ejdž bjuti trikovima, novim junakinjama srpskih serija i filmova. Nezaobilazne su bile i zdravstvene teme: budućnost zdravlja i prevencija kao glavno rešenje, inovativni lekovi protiv osteoporoze, podsticanje odraslih i dece na veću fizičku aktivnost. U fokusu je bila i lepša strana medicine - diskretne estetske korekcije i preparati protiv celulita. Razgovarali smo i o organskoj poljoprivredi - najboljim načinima kako započeti "zeleni biznis".

Kraj konferencije obeležila je duhovita prezentacija Igora Stankovića osnivača i predsednika marketinške agencije "Communis" na temu "Šta žene žele", kao i panel na kome su modni i bjuti stručnjaci Snežana Dakić, Aleksandar Đikić, Marčelo Mura i Filip Maksimović davali savete za pefektan stajling.

Na ovogodišnjoj konferenciji prisustvovale brojne poznate ličnosti: Nina Radulović, Merima Njegomir, Brankica Sebastijanović, Nađa Higl, Irena Jovanović, Iva Čuljak, Ivona Fuštić, Irena Jovanović, Snežana Dakić, Aleksandar Đikić, Marčelo Mura, Filip Maksimović, Nikolina Kovač, Srna Lango, Beba Dragić, Brankica Jovanović.

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Pogledajte još