Lukić: Zvezda se digla iz pepela

BEOGRAD, 4. maja 2010. (Beta) - Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić ocenio je da se taj fudbalski klub u prethodnoj godini podigao iz pepela, ali da tek treba da u narednih 10 dana dobije potvrdu dobrog rada.

"Kada smo se okupili pre godinu dana bili smo klub u rasulu, sa blokiranim računima, čiji igrači i zaposleni nisu primali plate, rastrzan između različitih struja i dve godine daleko od sportskih trofeja... Bili smo klub bez budućnosti", kazao je Lukić za klupski sajt.

"Za ovih godinu dana, Crvena zvezda se podigla iz pepela. Formiran je tim, skoro bez dinara ulaganja, čija je vrednost, prema evropskim izvorima, danas preko 20 miliona evra. Severna tribina je imala jednu od najuspešnijih sezona i pružila je igračima fantastičnu podršku kakvu nije imala nijedna generacija Zvezdinih fudbalera", dodao je.

Lukić je zato pozvao navijače da pomognu Zvezdi u predstojećim mečevima, pre svega na sutrašnjem finalu Kupa sa Vojvodinom i potom subotnjem večitom derbiju sa Partizanom koji bi mogao da odluči borbu za titulu šampiona Srbije.

Crveno-beli će na tim utakmicama i moći da računaju na podršku sa tribina, koje neće biti na mečevima Zvezde na svom terenu, pošto je klub kažnjen zbog ranjavanja 21-godišnjeg navijača u polufinalu Kupa sa OFK Beogradom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.