PREDOMISLILA SE? Posle razvoda od Luke, Nataša Bekvalac sve iznenadila odlukom!

0

Panonska barbika, kako je mnogi nazivaju, ipak je odlučila da ne odustane od života u Beogradu.

Nataša Bekvalac će nakon sudskog procesa koji će imati sa suprugom Lukom Lazukićem nastaviti da boravi u prestonici. Iako je sve bilo spremno da napusti stan na Dedinju i preseli se na imanje u Čeneju koje je godinama gradila, do toga ipak neće doći.

Ona je najviše želela da napusti Beograd kako bi zajedno sa svojom porodicom uživala u miru i tišini prelepog salaša. Bila je spremna da žrtvuje deo svoje karijere zarad toga što se udala za čoveka kog voli. Stan na Dedinju je trebalo da izda, a da putuje na nastupe širom Srbije iz Čeneja – započinje priču izvor.

Iako su joj svi govorili da je mnogo lakše da bude u Beogradu jer je tu epicentar svih dešavanja, te da će joj biti naporno da sada, kada je dobila bebu, non-stop putuje, Nataša je bila čvrsta u svojoj odluci. Želela je pravi porodični mir, a znala je da će na taj način dodatno staviti mužu do znanja koliko joj je važan život u zajednici. Naravno, takvu njenu odluku podržao je i Luka, što uopšte i ne čudi, jer je za njega ona bila ptica u zlatnom kavezu. Ipak, Nataša to nije videla… Nažalost – otkriva naš izvor i dodaje:

Nakon onoga što se dogodilo i toga da ju je suprug brutalno pretukao jer ga je uhvatila u prevari, ona je razgovarala sa članovima svoje porodice i shvatila koliko je zapravo bila slepa i nije videla neke stvari. Dala je celu sebe čoveku koji je manipulisao njenim osećanjima.

Svi su joj rekli da sada mora da bude jaka i da ponovo postane ona Nata koja živi život punim plućima. Srećna je što pored sebe ima dve ćerke, koje joj pružaju veru u bolje sutra i nadu da će ponovo sve biti u najboljem mogućem redu – kaže naš izvor.

Iako je Bekvalčeva planirala da život nastavi na lepo uređenom imanju pored Novog Sada, izvor otkriva da će se situacija drastično promeniti.

Imala je već nekoliko ponuda za stan na Dedinju kada je trebalo da ga izda, a neki su čak nudili i da ga kupe. Ipak, nedelju dana od nemilog događaja, u iscrpnim razgovorima sa porodicom, shvatila je da ne treba to da uradi. Svi su je savetovali da nastavi život u Beogradu, a da na salaš odlazi vikendima ili kada nema poslovne obaveze – kaže izvor.

Bekvalčeva je samo mesec dana nakon porođaja zajedno sa svojom ekipom počela pripreme za snimanje novog albuma a u taj projekat uložila je ozbiljnu sumu.

Sada je sve stopirano jer ona nema snage da razmišlja o albumu. Trebalo je da objavi dve pesme pred početak leta, za koje je bilo u planu i da se ekranizuju, međutim, sad je pitanje šta će se realizovati od toga – kaže izvor.

Izvor: Alo!
Foto: Blagoje Keselj-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.