PREDOMISLILA SE? Posle razvoda od Luke, Nataša Bekvalac sve iznenadila odlukom!

Nataša Bekvalac će nakon sudskog procesa koji će imati sa suprugom Lukom Lazukićem nastaviti da boravi u prestonici. Iako je sve bilo spremno da napusti stan na Dedinju i preseli se na imanje u Čeneju koje je godinama gradila, do toga ipak neće doći.

- Ona je najviše želela da napusti Beograd kako bi zajedno sa svojom porodicom uživala u miru i tišini prelepog salaša. Bila je spremna da žrtvuje deo svoje karijere zarad toga što se udala za čoveka kog voli. Stan na Dedinju je trebalo da izda, a da putuje na nastupe širom Srbije iz Čeneja - započinje priču izvor.

- Iako su joj svi govorili da je mnogo lakše da bude u Beogradu jer je tu epicentar svih dešavanja, te da će joj biti naporno da sada, kada je dobila bebu, non-stop putuje, Nataša je bila čvrsta u svojoj odluci. Želela je pravi porodični mir, a znala je da će na taj način dodatno staviti mužu do znanja koliko joj je važan život u zajednici. Naravno, takvu njenu odluku podržao je i Luka, što uopšte i ne čudi, jer je za njega ona bila ptica u zlatnom kavezu. Ipak, Nataša to nije videla... Nažalost - otkriva naš izvor i dodaje:

- Nakon onoga što se dogodilo i toga da ju je suprug brutalno pretukao jer ga je uhvatila u prevari, ona je razgovarala sa članovima svoje porodice i shvatila koliko je zapravo bila slepa i nije videla neke stvari. Dala je celu sebe čoveku koji je manipulisao njenim osećanjima.

- Svi su joj rekli da sada mora da bude jaka i da ponovo postane ona Nata koja živi život punim plućima. Srećna je što pored sebe ima dve ćerke, koje joj pružaju veru u bolje sutra i nadu da će ponovo sve biti u najboljem mogućem redu - kaže naš izvor.

Iako je Bekvalčeva planirala da život nastavi na lepo uređenom imanju pored Novog Sada, izvor otkriva da će se situacija drastično promeniti.

- Imala je već nekoliko ponuda za stan na Dedinju kada je trebalo da ga izda, a neki su čak nudili i da ga kupe. Ipak, nedelju dana od nemilog događaja, u iscrpnim razgovorima sa porodicom, shvatila je da ne treba to da uradi. Svi su je savetovali da nastavi život u Beogradu, a da na salaš odlazi vikendima ili kada nema poslovne obaveze - kaže izvor.

Bekvalčeva je samo mesec dana nakon porođaja zajedno sa svojom ekipom počela pripreme za snimanje novog albuma a u taj projekat uložila je ozbiljnu sumu.

- Sada je sve stopirano jer ona nema snage da razmišlja o albumu. Trebalo je da objavi dve pesme pred početak leta, za koje je bilo u planu i da se ekranizuju, međutim, sad je pitanje šta će se realizovati od toga - kaže izvor.

Izvor: Alo!
Foto: Blagoje Keselj-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.