LJUBAVNA DRAMA SE NASTAVLJA: Nakon što je Kija posvetila pesmu Slobi, Luna htela da istera stvari na čistac! (VIDEO)

Posledice ovog razgovora se osećaju danas u Beloj kući pa su Luna i Sloba u svađi. On joj je zamerio što je pričala sa njegovom suprugom a još više je bio pogođen kada je čuo pesmu koja mu je Kockareva posvetila. Nakon svega, Đoganijeva je sela i porazgovarala sa pevačem o minuloj situaciji.

- Ne mogu da se pravim luda, bila sam kod Drveta. Pitalo me za razgovor sa Kijom i tu sam krenula da plačem. Ja nisam znala da su neke stvari takve, da si slao te poruke pre nego što si ušao ovde. Ja sam svesna da ti neke stvari ne možeš da radiš ovde zbog mene, da odeš da pričaš sa njom, da blejiš sa njom i tako te stvari. Ona je rekla da sumnja u to da je ti ne voliš i naručila je pesmu za tebe, a ti pitaš ko je naručio - rekla je Luna.

- Ta pesma nema veze sa nama. Idi je pozovi da pričamo sada svi troje, ti je pozovi jer je to tvoja drugarica - rekao je Sloba iznervirano. Blogerka je zaista otišla do paba gde se nalazila Kristina i pozvala je da svi zajedno razgovaraju i pokušaju da stvari isteraju na čistac.

Hajde, molim te, dođi da pričamo, Sloba te zove - rekla je Đoganijeva.

- Ne mogu nisam raspoložena. Sve mi je jasno, nemam šta da pričam. Reci mu da je sve ok - odgovorila je kratko Kija.
Luna se nakon toga vratila do Radanovića i rekla mu da njegova žena ne želi da priča sa njima zbog čega je on potpuno poludeo.

- Eto neka i tebi bude jasno što neće sa mnom da priča a sa tobom hoće, da ti puni glavu. Čestitam ti na izmanipulisanosti - vikao je Sloba a zatim otišao u spavaću sobu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još