Toni Cetinski najprodavanijim albumom "Kao u snu" najavljuje koncerte u Sava centru!

Nedavno je održao veliki koncert na glavnom zagrebačkom Trgu, u sklopu kojeg je promovisao najiščekivanije izdanje godine, novi album "Kao u snu", a nova pesma "General bez činova" našla se među najslušanijima i najgledanijima u medijskom prostoru.

Sa takvim vetrom u jedrima, Toni stiže u Beograd na još jedan koncertni spektakl, ovoga puta dvodnevni, 26. i 27. aprila.

Nedugo nakon što je najavio prvi koncert u Sava centru za 26. april, zbog ogromnog interesovanja obožavalaca, koji su sa svih strana pohrlili po svoju ulaznicu, najavljen je i drugi koncert dan kasnije.

Foto: Paolo Gentilini

Toni ovime ponavlja veoma uspešnu beogradsku priču, kada je pre tri godine takođe održao dva nastupa u Areni, kojim je obeležio 25 godina muzičkog rada. Ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert ovog muzičkog velemajstora.

Sve ovo nastavlja Tonijev niz muzičkih uspeha, a broju njegovih koncerata ne nazire se kraj.

Sve nabrojano još je jedan dokaz kako mu motiva ne nedostaje. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pesmama, te energija koju ulaže u svaki svoj koncert, tek su mali deo formule za uspeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu scene.

U takvom raspoloženju, koje garantuje istinske muzičke doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte.

Foto: Promo

Pogledajte još