NIKADA VAM NEĆE REĆI "DA": Koji znaci Zodijaka se najteže odlučuju za brak?

Prema zodijaku, sledeći horoskopski znaci se teže odlučuju za ovaj korak u životu...

Blizanci

Šarmantni i naklenjeni flertu, Blizanci nemaju problem da privuku pažnju suprotnog pola. Oni su inteligentni, veoma komunikativni i kreativni, te njihova mnogobrojna interesovanja i svestranost intrigiraju mnoge.
Pripadnici ovog znaka imaju veoma visoke standarde kada je suprotni pol u pitanju, a zaintrigiraće ga interesantna i svestrana osoba koja će imati mnogo razumevanja za njegov način života, pa i povremene flertove. Blizanci brak često doživljavaju kao sputavanje.

Strelac

Strelac obožava slobodu, i upravo to je razlog zašto često beži od braka. Oni žele ljubav na duge staze, bilo da je reč o prijateljstvu ili emotivnoj vezi, ali bez ikakve vrste ograničavanja koja bi ga ukrotila. Izuzetno je nežan u vezi, te će njegova partnerka dobijati punu pažnju, a veoma mu se dopadaju jake i nezavisne žene.

Vodolija

Koliko god maštali o sigurnoj luci, muškarci rođeni u znaku Vodolije su zapravo individualisti. Sloboda i nezavisnost su mu veoma bitni, te kada u ljubavnoj vezi oseti bilo kakvu vrstu pritiska, počeće postepeno da se udaljava. S obzirom na to da je veoma šartmantan, u životu ima mnogo veza. Ipak, kada zavoli i u potpunosti se preda, spreman je da svu pažnju pokloni svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati.

Izvor: AstroZabava
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još