ČEKA SE DNK TEST: Vodoinstalater iz Francuske je Hitlerov unuk?

Ekipa šou programa "Nove ruske senzacije", napravila je intervju sa ovim čovekom, koji živi u francuskom gradiću Boen-an-Vermandua. Posle razgovora sa novinarima, Lorea se obratio zvaničnoj Moskvi za pomoć pri sprovođenju DNK testa, budući da se u moskovskom arhivu Službe državne bezbednosti čuva deo lobanje i vilice diktatora Trećeg rajha!

Kako podseća ruski internet-portal "Rambler", odranije je poznato da je firerov vanbračni sin, Žan Lore, preminuo u Francuskoj, 1985. godine i za sobom ostavio sina. Ostaje da se utvrdi da li je to Filip Lore.

On je novinarima potvrdio da se njegova baka Šarlota Lobžua upoznala s Hitlerom za vreme Prvog svetskog rata, 1916. godine, nedaleko od francuskog grada Lila, gde je on u tom trenutku bio stacioniran. Šarlota je postala ljubavnica budućeg diktatora i rodila mu vanbračnog potomka.

I sam Filip Lore, koji radi kao vodoinstalater, navodno pamti neke priče koje mu je o porodičnoj istoriji pripovedao otac. S tim u vezi, on je zamolio ruske eksperte za pomoć da bi uporedio svoj sa Hitlerovim DNK materijalom.

Izvor: Novosti
Foto: Anni Ferguson - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još