PRIZNANJE KOJE JE OBELEŽILO RIJALITI: Kija pred svima rekla Slobi da ga voli, Luna prebledela! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar je pred svim zarugarima konačno priznala da voli svog još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića!

Nakon nekoliko dana u kojima je bila u vrlo lošem zdravstvenom i psihičkom stanju, zbog čega je dva puta bila u bolnici i kod psihijatra, Kija je odlučila da, bez obzira na sve, ustane i kaže šta oseća. Ovu informaciju njen muž Sloba Radanović prihvatio je tako što nije znao šta da kaže od šoka, dok se Luna Đogani potpuno pogubila nakon Kijinih reči.

- Ja sam milion puta rekla da meni nije svejedno, i da mi je stalo do njega i da sam povređena i te kako. To se nije promenilo, čak i gore mi je ovde. Ja sam rekla Luni da ja ove opet stvaram uspomene sa njim, ali opet mi je teško što sam došla ovde, to sam sama birala. Ja sam se i te kako razočarala u njega kad sam došla ovde, to mi je i trebalo, da mogu da se otrgnem od nekih stvari, ali i te kako da ja neke stvari ne mogu da promenim i da ne mogu da promenim svoja osećanja, da jeste volim ga - priznala je Kija.

- Je l' to govoriš ironično ili ga voliš? - pitao je Mića.

- Ne govorim ironično, volim ga! - odgovorila je Kija.

Pogledajte kako je Kija pred svima priznala da voli Slobu:

Nakon više nego hrabrog priznanja posle svega kroz šta su prošli, Kija je objasnila svoje emocije.

- Ja ovo ne govorim da bih povratila Slobodana. Ja sam prsla, i to smo videli pre dva dana. Ja sam totalno "otišla" jer ja više ne mogu to da trpim. Kad sam pričala sa tom ženom (psihijatrom) rekla mi je da ne krijem emocije. Ali, iskreno, razgovor koji me je promenio je onaj sa Vojketom. Rekao mi je da kažem istinu, da će meni biti lakše. Vremenom će sve to proći, ali meni je lakše i nadam se da ću bolje spavati. Sad, kako i šta znaću kada izađem. Ja ovo nikada nikome nisam izgovorila, verovatno je i Ana u šoku. Čak nisam ni psihijatru izgovorila, sve sam nešto izokola išla... - rekla je Kija.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još