EKSKLUZIVNO U BEOGRADU: Svečano otvorena nova Hugo Boss radnja

Više od 300 ljubitelja luksuznog brenda HUGO BOSS iz kulturnog, poslovnog i javnog života Srbije prisustvovalo je svečanom otvaranju radnje u Zmaj Jovinoj ulici 18. Tim povodom u novom prostoru na dodatnih 300 m2 predstavljena je najnovija muška i ženska kolekcija, kao i bogati asortiman asesoara.

U potpunom modnom doživljaju i izboru komada iz formalnih, ali i sportskih linija ovog brenda, uživali su teniseri Viktor Troicki, Janko Tipsarević sa suprugom, modnom kreatorkom Biljanom Tipsarević, glumački par Marija Bergam i Radivoje Bukvić, glumci Dragana Mićalović, Bojan Perić i Andrija Kuzmanović, top model Đurđa Stojiljković, modna blogerka Tamara Kalinić, modni skaut Jelena Ivanović Tomašević sa suprugom, glumcem Branislavom Tomaševićem, voditeljka Maja Nikolić, i mnogi drugi.

Andrija Kuzmanović

- Svoj stil bih okarakterisao kao opušten, a ujedno i elegantan. Volim udobne stvari u kojima se prijatno osećam. Kada govorimo o uzorima, Dragan Bjelogrlić je neko na koga sam se uvek ugledao kako po pitanju glume, tako i u vezi sa modom i celokupnim odnosom prema poslu - istakao je glumac Andrija Kuzmanović i dodao da je Hugo Boss njegov izbor upravo zbog elegancije krojeva, ali i kvalitetnih materijala.

Bojan Perić

Osim posebnog modnog i vizuelnog doživljaja, gostima je predstavljena najnovija BOSS kolekcija za proleće/leto 2018, pod nazivom „Summer Of Ease“.

Marija Bergam

- Zahvaljujući životu u Parizu, dodatno sam iskristalisala svoj stil i poimanje mode. Najprijatnije se osećam u lepršavim krojevima i letnjim bojama, zbog čega mi se posebno dopala nova kolekcija "Summer of Ease" koju smo imali priliku ekskluzivno da vidimo - podelila je utiske glumica Marija Bergam, u pratnji supruga Radivoja Bukvića, koji nastavlja da niže glumačke uspehe u holivudskim blokbasterima.

Radivoje Bukvić

Prisutni gosti imali su priliku da se zabave uz ritmove popularne zvezde svetske DJ scene, Pamele Katz, koja je specijalno za ovu priliku doputovala iz Njujorka. Poznata po svom autentičnom stilu i umetničkom izražaju u okviru kog kombinuje muziku, modu i sklonost ka fotografiji oduševila je sve prisutne.

Tamara Kalinić

Hugo Boss je prisutan u Srbiji već više od dvadeset godina zahvaljujući uspešnoj saradnji sa franšiznim partnerom kompanijom Movem group.

Viktor Troicki

Foto: Promo

Pogledajte još