Kolarov: Bolji tim ili odlazim iz Lacija

BEOGRAD/RIM, 5. maja 2010. (Beta) - Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov priznao je da će u letnjem prelaznom roku pokušati da izdejstvuje odlazak iz Lacija ukoliko rimski klub ne pokaže želju da stvori tim za velika dela.

"Svi znaju da mi je želja da igram za tim sposoban da se bori za ambiciozne ciljeve. Ne znam, ipak, šta mi budućnost nosi i da li ću iz Rima otići na leto ili u zimskom prelaznom roku ili možda čak i kada mi ugovor istekne 2012. godine", kazao je Kolarov za dnevnik Republika.

"Sačekaću kraj sezone da sednem da razgovaram sa predsednikom (Klaudiom Lotitom) i da utvrdimo da li možemo da nastavimo našu saradnju", dodao je 24-godišnji Kolarov.

Mediji već dugo pišu o interesovanju milanskog Intera za levog beka Lacija, koga je tim trenera Žozea Morinja navodno želeo da dovede već u januaru. Sportski direktor Intera Marko Branka ranije ove nedelje je indirektno potvrdio da neroazuri još prate Kolarova.

"Da, možemo da kažemo je on dobar fudbaler", odgovorio je Branka na pitanje o Kolarovu.

Prelazak u Milano ne bi smetao ni reprezentativcu Srbije, koga posebno privlači mogućnost da sarađuje sa Morinjom. Portugalski trener je i sam nekoliko puta hvalio Kolarova.

"On je jedan od najboljih trenera na svetu i uvek je lepo kada dobijete komplimente od njega... Ipak, videćemo koje su namere Lacija i koliko sam im ja bitan", rekao je Kolarov.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.