SVI SE NADAMO NAJBOLJEM: Damir Handanović progovorio o zdravstvenom stanju Marine Tucaković

Kompozitor, aranžer i producent Damir Handanović veliki je prijatelj Marine Tucaković, a sada je obradovao mnoge pošto kaže da je zdravstveno stanje njegove velike prijateljice znatno bolje.

- Ona i dalje radi, s tim što ima zadravstvenih problema i svi se zajedno trudimo da joj pomognemo i daće dragi Bog da to sve bude u redu. Ona je meni puno pomogla u životu, gledam je kao drugu majku i ne mogu da prihvatim nijednu drugu opciju kada je rad u pitanju. Mislim da je to njeno stanje rešivo, kako ovde tako i u svetu, i svi se nadamo najboljem. Ona nijednog trenutka nije napravila pauzu, ja joj i dalje šaljem melodije na Vocap, ona i dalje piše sa svojim saradnicima - rekao je Damir i dodao:

- Bila je u Nemačkoj i vratila se, sada je stabilno. Jeste da ne idemo na večere i na piće, ali Makice, moraš biti u kući da izguramo ovo zajedno.

Marini osim Damira veliku podršku pruža i folk pevačica Ceca Ražnatović.

- Svetlana je njena velika prijateljica, koja je uz nju mnogo godina. One su nokat i mesto kako privatno tako i poslovno. Marina hoće da radi i polako se vraća - rekao je Handanović.

Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs
Foto: craznatovic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.