DADILJA O LAZUKIĆU: Uvek sam ga se plašila, ismevao me i tretirao kao sluškinju!

J. M. je, takođe, jedini svedok strašne porodične situacije koja se dogodila pevačici u noći između 13. i 14. aprila tekuće godine.

- J.M. je potvrdila Natašinu priču. Rekla je da je čula vrisku, da je čula Luku kako svojoj ženi govori da je ku*va. Rekla je da je čula tumbanje, kao da neko u dnevnoj sobi pomera nameštaj. Po njenoj priči, jako se uplašila i odlučila da ostane u sobi sa bebom. Tek kasnije, Nataša je ušla u sobu sa rasekotinom na licu koje je oticalo i plavilo. J.M. joj je rekla da mora da ide kod lekara, ali Nataša je u UC otišla tek nakon što je Luka napustio stan i nakon što je stigla njena sestra Kristina - rekao je izvor iz Tužilaštva.

Takođe, dadilja je u Tužilaštvu navodno i dodala da se Lazukića uvek plašila, te da je od njega doživljavala razne neprijatnosti.

- Dadilja je rekla da se Luka prema njoj odnosio kao prema sluškinji, da je po njegovom naređenju morala da radi stvari koje se nimalo ne uklapaju u njen posao dadilje. Ismevao je njenu govornu manu. Pred tužiocem je rekla da se plašila Luke - rekao je izvor.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.